Karotçu Olanlar


Bugün teknolojinin geldiği nokta itibarıyla son derece ileri teknolojilerde karot makinesi bulunmaktadır. Bu makinelerin kullanımı başlı başına özel önem arz eden işlerdir. Bilmek ve doğru bir biçimde kullanmak gerekir.

İşin doğası gereği mevcut silindiri havuç biçiminde betona zarar vermeden keserek pürüzsüz ve bulunulan yere zarar vermeden çıkarmak ayrıca özel bir el becerisi gerektirir. Tüm bunlara istinaden de bu hizmeti alacak olan insanların alanında uzman deneyimli karotçu olan kişiler ile çalışması önem arz eder.

Ağırlıklı olarak erkeklerin çalıştığı bir iş kolu olup özel bir uzmanlık alanıdır. Gerek inşaat firmalarının bünyesinde gerek ise kişi kendisi mevcut makinesi ile karotçu olarak çalışabilir. Bu konuda herhangi bir kısıtlama keskin çizgiler yoktur. Bunun yanında işin ücret kısmına gelindiğinde burada da durum ikiye ayrılır. İlk grupta herhangi bir firmada sabit maaşla çalışanlar için olan ücretlendirme vardır. Ama kişi eğer kendi işini yapar ise o zaman kendi belirlediği rakamlar ile bu işi yapar ve kazancı da ona göre değişir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Karotçu Sertifikası

Nedir Karot İşi

Karot Firması